tiistai 7. marraskuuta 2017

Lenkkeily / Varsova

Varsova ei noussut lenkkeilijän suosikkikaupunkien joukkoon. Kyllä Varsovassa juoksemaan pääsee, mutta varsinaisia huippulenkkipaikkoja ei kolmen päivän vierailulla löytynyt. Kaupungissa juostessa pyöräteitä on varsin rajoitetusti.


Sunnuntain aamulenkillä Varsovan keskusta hiljainen, joten aamulenkillä pääsi kiertämään mukavasti jopa vanhan kaupungin Stare Miaston nähtävyydet. Arkiaamuna väkeä oli jo liikkeellä ihan eri tavalla.

Veikselin itäisellä rannalla pääsee mukavasti juoksemaan joen vartta pitkin, sillä Kopernikus museon pohjoispuolelle on joenrantaan tehty uusi muutaman kilometrin mittainen bulevardi. Se tarjoaa oivan paikan juoksemiseen, mutta alue oli sunnuntaiaamuna sotkuinen. Alue on ilmeisen suosittu nuorison illanviettopaikka.


Varsovan puistoista parhaimmat lenkkimaastot ja -maisemat tarjosi Lazienskin puisto. Varsovan puistot eivät mahdottoman isoja ole, Lazienskin puisto taitaa olla isoin ja puiston ympärijuoksulle mittaa tuli reilut vajaat kolme kilometriä. Lazienskin puisto oli suosittu ulkoilualue ja erikoista puistossa oli, että polkupyöräily oli siellä kielletty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti